Kundreferenser

Tidigare Projekt

Håll dig uppdaterad

Följ oss här för nya spännande projekt

Tack vare vår breda kompetens kommer det in mycket varierande jobb som ni kan följa här nedan. De tidigare projekten kommer att variera mellan såväl privatpersoner som företag.

Karlshamnsbostäder

När Karlshamnsbostäder skulle anlägga den nya parken i Svängsta så föll valet på G Folkessons. Allt från framtagande av förslag till genomförande och färdigställning. Läs mer om vad Ola Olsson på Karlshamns Bostäder tänker kring projektet i synnerhet och om G Folkessons i allmänhet.

Ola Olsson berättar:

Vi använder G Folkessons för de är snabba och noggranna samtidigt som de har en bra maskinpark och ett enormt bra kunnande. De löser därigenom alla problem som kan tänkas uppstå vilken är en trygghet för oss på Karlshamns Bostäder. Vi har över tid behov av deras tjänster och då är de alltid snabba och ställer upp. Till alla er som funderar så kan jag bara säga att jag kan varmt rekommendera G Folkessons.

Vatten & avlopp Privatbostad

När Pamela Hoogervorst skulle åtgärda vatten och avlopp så började hon höra sig för genom sitt kontaktnät samt genom att söka på nätet. Pamela berättar att båda sätten ledde fram till att hon fick rekommendationen att anlita G Folkessons för installation av vatten och avlopp.

Gick ihop med grannarna

Pamela ansåg att det var en bra att idé att gå ihop med grannarna samtidigt då maskinerna ändå var i området. på så vis behövde åtgärden enbart ske en gång hos Pamela och omkringliggande fastigheter. Samtidigt som det blev ett billigare genom att alla gick ihop och delade på maskinkostnaden.

Vatten och avlopp – resultatet

Pamela hade dispens för ännu ett år till men ansåg att det skulle bli skönt att få ordning på både vatten och avlopp. Pamela berättar och sammanfattar att hon är mycket nöjd och så glad att hon anlitade rätt företag från början. Extra viktigt när man involverar grannarna.

Vad Pamela säger om slutresultatet…

De var snabba och väldigt proffsiga. De städade upp efter sig så att det till och med blev mer uppstädat än innan de påbörjade projektet. Det känns tryggt att låta dem utföra jobbet. Det märks tydligt att de vet vad de gör. Jag har rekommenderat dem till många vänner och bekanta efter mitt projekt var färdigt. Jag kommer anlita dem igen om det skulle behövas för andra projekt.

Kontakta oss gärna vid frågor

Ring eller maila oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig. Nyfikenhet uppskattas och vi svarar gärna på frågor.

Kontakt

Telefon: 0454-50029
Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum