Entreprenad

Vi kan erbjuda olika former av entreprenader både till fast pris eller löpande räkning. Vi tillämpar generellt standardavtal för anläggnings-, byggnads-, samt installationsentreprenader som är vanligt gällande för utförande entreprenader.

Totalentreprenad

Baserat på de bygghandlingar samt ritningar och beskrivningar som finns som underlag så kan vi utföra hela projekteringen genom så kallad totalentreprenad.  Vi utför då hela projektet från skiss till färdigställning.

Styrd totalentreprenad

Om du som beställer önskar större delaktighet i projektet och önskar att vissa delar av entreprenaden ska ha utvalda tjänster eller produkter så är styrd totalentreprenad en fördelaktig lösning. Samtidigt som vi fortfarande har kontroll över att den totala funktionen inom entreprenaden inte försämras.

Tillsammans!

Underentreprenad – delad entreprenad

Underentreprenad – delad entreprenad

Vi utför även underentreprenader eller så kallade delade entreprenader och vi har all dokumentation som du som huvudentreprenad behöver för att beställaren ska kunna godkänna oss som underentreprenad.

Entreprenad – hur kan vi hjälpa dig?

Oavsett vilken form av entreprenadarbeten du önskar hjälp med så kan vi bistå ditt projekt både i större eller mindre form. Du är alltid välkommen att kontakta oss för ett kravlöst möte.

Brett sortiment

Bred kunskap

Flexibilitet

Nära kundrelationer

Sidor

Hem

Tjänster

Maskinpark

Dokument

Kontakt

Kontakt kontor

0454-50029

Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum

Kontaktpersoner

Entreprenad & projekt
Jim: 0734-06 11 04

Administration & ekonomi
Robin: 0705-80 09 87

Lokalvård & trädgård
Pernilla: 0707-48 11 09

Sociala medier