Markarbeten

Inom markarbeten finns det en rad olika tjänster. Allt från dränering till att gjuta betongplatta och stenläggning samt plattsättning. Vi har flera kunder som även beställer avloppsinstallation. Vi utför installationer av både trekammarbrunnar och infiltrationsanläggningar.

Markarbeten med sten och plattor

Det är idag vanligt att man önskar stensättning och plattsättning på sin tomt. Vi kan hjälpa dig med alla delar av markarbetet med både stensättning och plattsättning. Fördelen med att anlita oss är att vi utför det på beprövad metod vilket betyder att grundarbetet som görs före säkerställer att slutresultatet består. Vi har både verktyg och maskiner för att skapa det perfekta slutresultatet. Önskar du hjälp med att räkna på materialkostnader och arbete så är du givetvis välkommen att kontakta oss.

Markarbeten för nytt hus

Oavsett vad för typ av fastighet du planerar att bygga. Stor eller liten, så behöver marken där fastigheten ska stå förberedas så att fastigheten kommer att stå stadigt och säkert och därmed klarar av lasten. Vi kan bistå dig med att undersöka grunden innan markabetet utförs, just för att säkerställa att det inte uppstår några oväntade problem senare. Vi har en egen maskinpark för att åtgärda samtliga delar av arbetet.

Tillsammans!

För trädgårdsanläggning

Vid trädgårdsanläggning krävs i de flesta fall omfattande markarbete på tomten. Det finns en rad faktorer som du behöver ta hänsyn till. Vi kan bistå dig med att schakta fram jordmassor eller transportera bort. Vi kan utföra bergssprängning och skapa både lutningar samt plana ut. Vi kan bistå dig med både plattsättning och stensättning och ge dig hjälp längs vägen som exempelvis ge dig hjälp med vilka växter vars rotsystem kan förstöra din sten och plattsättning. Du får med andra ord hela våra expertis när du anlitar oss för markarbete.

Markarbeten med dränering

Vi kan säkerställa att ditt hus skydds mot fuktskador och översvämningar med hjälp av våra dräneringstjänster.  Ibland krävs det dränering för att kunna bo kvar i huset. Efteråt kan man ha behov av markarbeten i olika former för att återställa eller förbättra trädgården så att det blir både trivsamt och vackert igen eller ännu bättre.

Brett sortiment

Bred kunskap

Flexibilitet

Nära kundrelationer

Sidor

Hem

Tjänster

Maskinpark

Dokument

Kontakt

Kontakt kontor

0454-50029

Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum

Kontaktpersoner

Entreprenad & projekt
Jim: 0734-06 11 04

Administration & ekonomi
Robin: 0705-80 09 87

Lokalvård & trädgård
Pernilla: 0707-48 11 09

Sociala medier