Trädfällning

Våra uppdrag inom trädfällning sträcker sig från allt mellan trädfällning på villatomt till trädfällning i park och skog. Grunderna är desamma men vi har olika tekniker beroende på vilka uppdrag vi åtar oss. Vi kan både kapa trädet vi roten eller kapa det bit för bit. Det är ofta omkringliggande område som avgör vilken metod av trädfällning vi använder. Flera gånger önskar kunden inga skador på mark och undervegetation och då respekterar vi detta och väljer metod därefter. Vi har även bra samarbete med ett antal duktiga lokala arborister.

Trädfällning – säkerhet

Att utföra trädfällning är alltid förenat med vissa risker. Både för människor och fast egendom. Därför vi utbildade och försäkrade. Allt för att du ska kunna vara trygg med att vi utför trädfällningen korrekt och riktigt. Vi arbetar med beprövad metod och planerar alla trädfällningar noggrant. Allt från vilken riktning trädet ska fällas till markens lutning och vindstyrka. Vi planerar alltid så att kvistningsarbete ska gå så smidigt som möjligt i nästa steg. Det är alltid till fördel att låta en fackman utföra trädfällningen. Speciellt om trädet är dött eller rötskadat och har svag ved. Tack vare bra samarbete med arborister så finns det inget trädfällningsuppdrag som vi inte kan lösa till dig.

Tillsammans!

Stubbe & rötter

Trädfällning – stubbe och rötter

Vid trädfällning är det inte helt ovanligt att rotändan slår upp i sidled. Om du har önskemål om att vi ta bort hela trädet med dess rötter och stubbe så har vi möjlighet att lösa detta genom stubbfräsning.

Trädfällning – hur kan vi hjälpa dig?

Oberoende om det gäller fällning av ett enskilt träd eller flera stycken så har vi möjlighet att bistå dig. Vi kan hjälpa dig med allt från kapning och kvistning till stubbfräsning. För att få en konkret kostnadskalkyl så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Brett sortiment

Bred kunskap

Flexibilitet

Nära kundrelationer

Sidor

Hem

Tjänster

Maskinpark

Dokument

Kontakt

Kontakt kontor

0454-50029

Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum

Kontaktpersoner

Entreprenad & projekt
Jim: 0734-06 11 04

Administration & ekonomi
Robin: 0705-80 09 87

Lokalvård & trädgård
Pernilla: 0707-48 11 09

Sociala medier