Transporter

Tack vare transport med kranbil och lastväxlare så kan vi säkerställa att både våra egna projekt och våra samarbetspartners håller tidsplaneringen. Vid nybyggnation och ombyggnation samt markarbeten behöver man flera gånger förflytta både maskiner och stora mängder med material. Med hjälp av vår maskinpark så kan vi säkerställa att produktionsflödet fortgår.

Försäljning av material

Vi på G Folkessons Maskin & Transport säljer makadam, singel, grus samt matjord. Kontakta oss för frågor samt offert. Vi fixar materialet till din arbetsplats, markanläggningen eller trädgård.

Kranbil för förflyttning av stora objekt

Genom att lyfta och flytta tunga och stora objekt så sparas dyrbar tid i anläggningsarbetet. Vi vet att i ett byggprojekt exempelvis så är det både mycket material och maskiner samt komponenter som ska lyftas och flyttas. Samtliga våra medarbetare som utför lyft och transport är erfarna och utför alla rörelsemoment med stor precision. Att för att både skydda din fastighet, tomt och det objekt som ska flyttas.

Tillsammans!

Med hjälp av lastväxlare

Med hjälp av lastväxlare kan vi byta flak. Både lämna material och hämta upp. Ett smidigt sätt för att hålla produktionen i drift samtidigt som du slipper onödigt spill. Med lastväxlare kan vi ta både flak och containrar.

Transporter samt logistik av arbetsprocessen

En av de fördelar med att kunna transportera från och till det som behövs är just att produktionsflödet blir jämnare. Om vi sköter den logistiken så överser vi arbetsprocessen och kan då effektivt anpassa flödet av material och maskiner allt eftersom behovet ändras.  Om du önskar veta mer om dessa tjänster så är du välkommen att kontakta oss.

Brett sortiment

Bred kunskap

Flexibilitet

Nära kundrelationer

Sidor

Hem

Tjänster

Maskinpark

Dokument

Kontakt

Kontakt kontor

0454-50029

Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum

Kontaktpersoner

Entreprenad & projekt
Jim: 0734-06 11 04

Administration & ekonomi
Robin: 0705-80 09 87

Lokalvård & trädgård
Pernilla: 0707-48 11 09

Sociala medier