Stubbfräsning

Om du önskar få bort en eller flera stubbar från din mark så har vi möjlighet att bistå dig med hjälp av vår stubbfräs. Med hjälp av stubbfräsen så fräser vi sönder stubben och resultatet är ett hål som vi kan fylla igen med exempelvis matjord. Perfekt ifall du exempelvis vill jämna ut för att istället odla gräsmatta.

Stubbfräsning – perfekt resultat utan hjulspår

Stubbfräsen lämnar inga tunga hjulspår som till skillnad från förr i tiden var ett resultat av att man var tvungen att använda tunga maskiner. Vår stubbfräs arbetar enbart på stubben. Så resultatet blir att stubben eller stubbarna försvinner utan att vi gör åverkan på omkringliggande mark. Efter fräsningen blir det enbart spån kvar av stubben. Spånet kan läggas direkt på komposten eller samlar vi upp det om så önskas. Vi utför ett grundligt arbete för att motverka att rotskottsbildande träd kommer tillbaka med ny kraft.

Tillsammans!

Stubbe & rötter

Trädfällning – stubbe och rötter

Vid trädfällning är det inte helt ovanligt att rotändan slår upp i sidled. Om du har önskemål om att vi ta bort hela trädet med dess rötter och stubbe så har vi möjlighet att lösa detta genom stubbfräsning.

Trädfällning – hur kan vi hjälpa dig?

Oberoende om det gäller fällning av ett enskilt träd eller flera stycken så har vi möjlighet att bistå dig. Vi kan hjälpa dig med allt från kapning och kvistning till stubbfräsning. För att få en konkret kostnadskalkyl så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Brett sortiment

Bred kunskap

Flexibilitet

Nära kundrelationer

Sidor

Hem

Tjänster

Maskinpark

Dokument

Kontakt

Kontakt kontor

0454-50029

Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum

Kontaktpersoner

Entreprenad & projekt
Jim: 0734-06 11 04

Administration & ekonomi
Robin: 0705-80 09 87

Lokalvård & trädgård
Pernilla: 0707-48 11 09

Sociala medier