G.Folkessons Maskin & Transport

Personlig kontakt, erfarenhet och bred kunskap

Bred kompetens

Vi har alltid ett helhetstänk för att fylla alla våra kunders behov. Vi är företaget med den breda kompetensen samlat under samma tak.

Nytänkande

Med vårt nytänkande utvecklas vi ständigt med nya lösningar och funktioner för att utföra vårt jobb på bästa sätt.

Problemlösare

Med vår breda kompetens älskar vi utmaningar som får oss att behöva tänka lite extra.

Kundrelationer

Vår högsta prioritet är våra kunder. En trygg kontakt och ett bra team work skapar fantastiska resultat. Tveka inte att fråga oss, vi svarar på alla dina frågor.

Specialist på entreprenad & anläggningsarbeten

G.Folkessons Maskin & Transport AB är ett företag med stor erfarenhet av entreprenad- och anläggningsarbeten. Företaget bildades 1999. Idag driver Jim Folkesson företaget. Företaget är beläget i Mörrum, Karlshamns kommun. Vi följer noga de förändringar som sker inom maskin, transport och entreprenadarbeten.

Fackmässiga medarbetare som fortbildas kontinuerligt

Företaget fortbildas och utvecklas kontinuerligt. Företagets affärsidé är att leverera maskintjänster, grus och annat material till anläggningar, samt egen entreprenadverksamhet. Allt görs enligt gällande lagar och föreskrifter.

Jim Folkesson

Jim Folkesson

VD & Anläggare

Jag heter Jim och mig träffar ni ute på olika arbetsplatser i våra maskiner. Jag har jobbat i företaget sedan 2003 och sedan 2012 driver jag det tillsammans med Pernilla.

Robin Magnusson

Robin Magnusson

Marknad & ekonomi

Jag heter Robin och jobbar på G Folkessons Maskin & Transport sedan 2019. Det är mig ni möter i telefonen när ni ringer. Jag jobbar med det administrativa på företaget och lägger planering, har kundkontakt samt sköter ekonomin.

Kontakt

Telefon: 0454-50029
Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum