Välkommen till G.Folkessons

Maskin & Transport

Bred komptetens

Vi har alltid ett helhetstänk för att fylla alla våra kunders behov. Vi är företaget med den breda kompetensen samlat under samma tak. Kontakta oss gärna för att bolla idéer.

Nytänkande

Med vårt nytänkande utvecklas vi ständigt med nya lösningar och funktioner för att utföra vårt jobb på bästa sätt. Vi följer alltid med i utvecking inom vår bransch.

Problemlösare

Med vår breda kompetens älskar vi utmaningar som får oss att behöva tänka lite extra. Vi löser alltid den anpassade lösningen för just dina behöv och önskemål.

Kundrelationer

Vår högsta prioritet är våra kunder. En trygg kontakt och ett bra team work skapar fantastiska resultat. Tveka inte att fråga oss, vi svarar på alla dina frågor.

Specialist på entreprenad & anläggningsarbeten

G.Folkessons Maskin & Transport AB är ett företag med stor erfarenhet av entreprenad- och anläggningsarbeten. Företaget bildades 1999. Idag driver Jim Folkesson företaget. Företaget är beläget i Mörrum, Karlshamns kommun. Vi följer noga de förändringar som sker inom maskin, transport och entreprenadarbeten.

Fackmässiga medarbetare som fortbildas kontinuerligt

Företaget fortbildas och utvecklas kontinuerligt. Företagets affärsidé är att leverera maskintjänster, grus och annat material till anläggningar, samt egen entreprenadverksamhet. Allt görs enligt gällande lagar och föreskrifter.

Sidor

Hem

Tjänster

Maskinpark

Dokument

Kontakt

Kontakt kontor

0454-50029

Mail: info@gfolkessons.se
org: 556587-2461

Gallerydavägen 172-48
375 91 Mörrum

Kontaktpersoner

Entreprenad & projekt
Jim: 0734-06 11 04

Administration & ekonomi
Robin: 0705-80 09 87

Lokalvård & trädgård
Pernilla: 0707-48 11 09

Sociala medier